Endnu flere glimt fra lejligheden.

New In: Dr. Martens Chelsea Leonore.

 photo IMG_3822_zpscirqouim.jpg photo IMG_3783_zps736zmpzs.jpg photo IMG_3775_zpsuxhlkxzx.jpg photo IMG_3807_zpsi2ofvfw1.jpg

Find them here: Black at Brandos (VERY CHEAP: 1100 DKK) and at Zalando (1395 DKK), brown at Zalando (1395 DKK)

Jeg har købt nye støvler. Praktiske, pæne, varme og cool vinterstøvler på én og samme tid. Så bliver det vidst ikke meget bedre? De er fra Dr. Martens og modellen hedder Leonore. Det er næsten de klassiske 2976’ere (find dem her), forskellen ligger bare i, at der er brugt blødere læder, sålen er farvet sort og så er de forede, men selve modellens design og form er den helt samme.
Jeg købte dem i en skobutik i Bruuns Galleri i Aarhus, da der var Black Friday. Jeg havde med vilje ventet, så jeg gav kun 1200 kroner, hvor butikken normalt tager 1500 kroner for dem (de svinger meget i pris alt efter, hvor man finder dem (1100 – 1700 kroner), men gennemsnittet ligger vidst på omkring 1500). Efter megen overvejelse omkring at købe noget så fornuftigt som et par varme vinterstøvler, så kom de altså med hjem – og jeg tror mine kolde vinterføder bliver ganske tilfredse!

My new winter boots. They are from Dr. Martens and the style is called Leonore. It’s a classic Chelsea boot, however it’s fully faux fur lined for both warmt and comfort. Can it get any better?

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu flere glimt fra lejligheden.