Konkurrence: Vind et par nye briller.

Nye glimt fra lejligheden.

 photo IMG_5382_zpswf5vxs32.jpg photo darth vader clock kid robot amp lamp normann copenhagen_zpsk6ofg3w6.jpg photo IMG_5122_zpsnybekmaf.jpg photo IMG_5024_zpsvsu8xt5e.jpg photo IMG_5007_zpsqdhsqwic.jpg photo libbey glas ferm living kurv stalkurv omar reol ikea_zpsxqg8hclu.jpg photo IMG_5049_zpszkhzchtl.jpg photo IMG_5088_zpsxqgbg61x.jpg photo IMG_5300_zps9lst1jta.jpg photo IMG_5053_zpsk62yf11z.jpg photo IMG_5108_zpsfxkipg7f.jpg

Flere billeder fra lejligheden: de første glimt, anden omgang og tredje omgang

Så blev det endnu engang tid til lidt lejlighedsbilleder. Vi tilføjer og rykker rundt en del (mest det første), så der er ofte lidt nyt at vise. Denne gang er de nye tilføjelser blandt andet Darth Vader-uret, vægkalenderen fra Malmø, duftlyset fra & Other Stories (her), badeværelses-lir fra Libbey og L:A Bruket (find begge her), læderæsken vi bruger til nøgler fra Ham & Lerche, den sorte “Ferm Living-agtige” metalkurv og sidst men ikke mindst lampen fra Normann Copenhagen (her). Lampen er den såkaldte “amp table lamp” i grøn marmor som vi har kredset om siden i sommers, men nu endelig har fået købt. Den har en ok-pris (1500 kr. uden glødepære), men ikke desto mindre, så er og bliver det bare svært at få taget sig sammen til at bruge så mange penge på boligting. Men nu er det gjort og den er så flot!

New pictures from my apartment featuring a lot of new stuff.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind et par nye briller.