New In: Barbord fra Ellos.

Wanties: Loafers and Bags.

 photo taske weekday_zpsv31zudw7.jpg photo loafers other stories_zpsbdq1ysog.jpg

Bags: Green bag from Weekday (250 DKK), small shoulder bag from & Other Stories (750 DKK), bigger shoulder bag from & Other Stories (1150 DKK) and big black bag from Weekday (300 DKK)
Loafers: & Other stories loafers – on sale (475 DKK), blue velvet loafers from & Other Stories (750 DKK), green and black loafers from & Other Stories (675 DKK) and loafers with af bow from Zara (559 DKK)

Efter et par tiltrængte offline uger er jeg nu tilbage online. I mellemtiden har jeg uundgåeligt forelsket mig i en masse materielle sager – desværre ikke så mange på udsalg, i hvert fald ikke, når det kommer til accessories.
Jeg kunne godt tænke mig pæne, flade loafers. Gerne i en tyk læderkvalitet (eller de seje i en flot blå i velour), så de ikke kommer til at ligne sutsko. Det er nemlig det værste. Ovenfor har jeg fundet mine yndlings, der alle er til ret tilforladelige priser, synes jeg, også selvom, at kun et enkelt par er på udsalg. Skønt jeg netop har erhvervet mig de her loafers i lak, så kunne jeg godt bruge et par mere – som sagt gerne nogle lidt eksklusive og kraftige af slagsen.
Foruden små fine loafers, kunne jeg også godt bruge en nye og ekstra taske, da dem jeg har nu henholdsvis er meget slidte eller meget små. De to sporty tasker fra Weekeday, så jeg live, da jeg var i Malmø mellem jul og nytår, og de var super cool og meget Acne-agtige – specielt den grønne. De to lædertasker fra & Other Stories har jeg haft i kikkerten længe,  men synes nu stadig, at de er ligeså lækre. Jeg havde lidt håbet de kom på udsalg, men det gjorde de desværre ikke – forståeligt nok, egentlig. Den største af de to er nok den jeg har mest brug for, den lille er nok den jeg er mest forelsket i.

I have a crush on loafers an great bags at the moment (or rather all the time).

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New In: Barbord fra Ellos.