Eating: Vnoodles, Aarhus.

Wanties: Vinter-items på udsalg.

 photo byflou_zpsmcbtb7at.jpg

Clothes on sale: Jacket “Dione” from Baum und Pferdgarten (5700 DKK, 3420 DKK), colour block knit “Corina” from Baum und Pferdgarten (1200 DKK, 600 DKK), By Malene Birger wool knit (1500 DKK, 900 DKK), By Malene Birger “Codea” wool pants (1800 DKK, 1080 DKK), skirt in wool blend from Le Mont Saint Michel (1700 DKK, 1020 DKK), biker jacket from Muuba (3000 DKK, 1500 DKK) and wool knit from Stig P. (800 DKK, 560 DKK)

Som jeg snakkede om i det her indlæg, så har jeg ikke været så gode til at finde ting, jeg kunne tænke mig pt., der rent faktisk var på udsalg. Derfor er jeg nu gået igang med en lidt større indsats. Ikke fordi jeg absolut skal shoppe, men fordi vintersæsonen er min yndlingssæson, og også fordi det som oftest er de items, der ender med at have længst holdbarhed i mit skab.
Som det ses ovenfor er jeg (som altid) gået efter de lækre, og ikke så syntetiske, materialer. Ulden dominerer især og farverpaletten er grå, hvid, blå – og lidt lyserød. Det absolut flotteste stykke tøj i collagen er uden tvivl Dione-jakken fra Baum und Pferdgarten. Naturligvis er det også den dyreste, men nøj, hvor er den smuk. På grænsen til perfekt – hvis den altså lige havde haft en krave 😉 Det samme gælder nederdelen fra franske Le Mont Saint Michel, der generelt bare laver nogle lækre ting i lækre kvaliteter – se lige her.
Alle tingene er fundet hos Byflou, der både sælger tøj og boligitems, og hvor jeg tidligere har købt nogle af mine ting fra Normann Copenhagen.
Find hele webshoppens udsalg her.

My favourite winter items on sale.

Sponsored post. Own opinions. 

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Eating: Vnoodles, Aarhus.