Eating: The Burger Shack.

New In: Faye’ish Bag.

 photo IMG_6026_zps06uhjxdi.jpg photo faye bag ebay chloe_zpskm2ack57.jpg

Find it on eBay here.

Efter, at jeg så Sofies køb af denne taske i grå, måtte jeg også selv slå til. Det er en billig ikke-læder sag fra eBay, der kun koster omkring hundrede kroner, så der var ikke så meget at tabe 😉 Den er inspireret af den vanvittigt smukke Faye Bag fra Chloé, som koster omkring 7000-10.000 kroner. Der er ikke tale om en kopi, da den hverken har logo, samme størrelse og samme detaljer, men dermed ikke sagt, at man ikke kan se, hvad den “skal ligne”. Tasken er ikke helt så orange i virkeligheden som den er på billederne, men den er rigtig fin anyway. Jeg ser frem til at bruge den i hvert fald, eftersom den er meget anderledes end, hvad jeg er vant til, når det kommer til tasker.
Tasken fås også i grå og sort. Find alle tre farver lige her.

My new bag from eBay.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Eating: The Burger Shack.