Clothes of the Day: Orange is the New Blue.

Wanties: New Balance Sneakers.

new balance sneakers spartoo

Som nogen måske har set på Instagram, så blev jeg temmelig forelsket i et par New Balance sneakers, da jeg besøgte Minimum-butikken på Strøget den anden dag. Desværre havde de hverken så mange modeller eller størrelser, men det havde min faste online skobutik selvfølgelig 😉 Efter mit glædelige gensyn med New Balance, har jeg fået en del par i kikkerten, og ovenfor er nogle af mine favoritter.
Når der kommer til New Balance, kan jeg godt lide de store og lidt kluntede af slagsen – det synes jeg passer bedst til deres sneaker-stil. Derfor er favoritskoene i collagen også af samme type. Jeg synes specielt de babyblå er ret cool, på den der lidt “over the top-agtige” måde. Kan lige forestille mig dem til sommer med bare, halvbrune ankler. De grønne kunne også være en fin erstatning for mine grønne Stan Smith, der er rigtig slidte.

Falling in love with New Balance again – even though the love has been paused for a while. Especially the baby blue ones are cool.

Sponsored post. Own opinions.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Clothes of the Day: Orange is the New Blue.