New In: A Girl Needs Her Bling.

Clothes of the Day: 70s’ Shirt.

mønster t-shirt hm trend IMG_6669IMG_6641hm trend 70s

Outfit: Blazer and blouse from H&M Trend (the blouse is online now here), pants from & Other Stories and bag from eBay (here)

Lidt nye outfitbilleder lyn-knipset af altid søde Mia som er en af de veninder jeg heldigvis for set lidt til i ny og næ – på trods af, at jeg befinder mig i en temmelig ubrydelige bobbel pt., der næsten udelukkende består af skole, arbejde, træning og praktiske gøremål. Heldigvis udfordrede jeg boblen en del i sidste uge, da jeg både var til et heldags blogevent, bestilte en rejse til Paris og var på Comwell i Vejle. Virkelig rart med et afbræk for alt “det kedelige”, specielt når de næste mange uger nu igen kun har den slags “kedeligheder” på menuen. Håber, at der kan presses nogle nye afbræk ind 😉
Tilbage til billederne. Blusen, som nogen måske allerede har set på Instagram, er ny og fra H&M Trend. Jeg var lidt i tvivl om den, men da de så for nyligt havde fri fragt, måtte jeg trykke den hjem, hvor jeg også hurtigt blev klar over, at det var den rigtige beslutning 😉

My new shirt from H&M Trend – very 70’s, however I’m crazy about it.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: A Girl Needs Her Bling.