Wanties: New Balance Sneakers.

New In: A Girl Needs Her Bling.

IMG_6114IMG_6060IMG_6089IMG_6280IMG_6057IMG_6084IMG_6305

I sidste uge forsødede jeg min eksamensdag med et besøg hos JEWLSCPH sammen med søde Lou fra GoldenGhetto. Anledningen til besøget var brandets næsten nyåbnede Aarhus-butik, der ligger i Latinerkvarterets smørhul.
JEWLSCPH laver smykker for enhver smag, så der er både noget til dem med et klassisk hjerte og dem, der er til det lidt mere rå. Alle smykkerne er produceret i sterling sølv og nogle trukket over med 24 karat guld, en oxidering eller rosa guld. I smykkerne med sten er der altid tale om ægte ædelsten, heriblandt også diamanter.
Smykkerne, der kom med mig hjem, går nok under betegnelsen rå og bestod af en blanding af oxideret sølv og det forgyldte. Jeg er blevet rigtig glad for guld, og jeg synes, at JEWLSCPHs guld er super smuk, fordi den er så varm i sit udtryk. Mit yndlingssmykke af dem alle er den store, mørke ring, der går under navnet “Power Signet”. Det indgraverede tegn, der forener tre klassiskere: peacetegnet, hjertet og kvindetegnet, skal symbolisere kvindelig ånd og styrke. Jeg synes det er en rigtig skøn tanke og det slår lige ned i tidsånden, der fokusere på det stærke køn.
Butikken i Aarhus ligger på Klostergade 3, og den københavnske JEWLSCPH-butik ligger på Blegdamsvej 104 A – ikke så langt fra Trianglen.
Er du også blevet interesseret i de fine smykker fra JEWLSCPH kan du bruge koden “Nicoline” og få 20 % rabat på dit køb.
Tjek hjemmesiden ud lige her.

My new jewellery from JEWLSCPH. Alle smykkerne er lavet i sterling sølv og nogle forgyldt sølv med optil 24 karat guld. Derudover bliver der kun brugt rigtige ædelstene til smykkerne.

Indlægget er lavet i samarbejde med JEWLSCPH.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanties: New Balance Sneakers.