Clothes of the Day: Smilets By.

New In: More Gold.

IMG_9577IMG_9569

Jewls: earrings, bracelet and necklace from By Caroline Abel (gifts) – find them here.

Jeg er blevet temmelig besat af guld, som jeg også snakkede om her, så da Caroline spurgte mig om jeg var interesseret i at teste nogle af hendes smykker, var der ingen tvivl om svaret.
Carolines smykker har nogle meget favorable priser: halskæden og armbåndet står til 250 kroner stykket og øreringene koster 175 kroner for et par. Smykkerne er i sølv og dernæst forgyldt, hvilket kun gør prisen endnu mere god. Jeg har allerede brugt mine smykkerne meget og blander dem med både rhodineret sølv og mat guld. Find selv By Caroline Abel smykker her.

My new jewellery from Danish Caroline Abel.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clothes of the Day: Smilets By.