MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.

Tøj: Ny denim-jakke.

gucci cross over chain bagIMG_2026IMG_1852IMG_1993IMG_2046Outfit: Denim jacket from Mango (here), tee from Americian Apparel, skirt from & Other Stories, Stan Smith sneakers from Adidas (similar here (affiliate)), jewellery from LULU Copenhagen and Jewls CPH and bag from Gucci

Da jeg var i Paris shoppede jeg ikke så forfærdelig meget som jeg ellers snildt kunne have fundet på, eftersom jeg skulle plads til tasken i mit budget. Dog købte jeg lidt high street, deriblandt den sorte denimjakke på billederne. Den er fra Mango og koster kun 300 kroner. Den er uundgåeligt derfor heller ikke i den helt tykke denim-kvalitet, men for mit vedkommende var det med fuldt overlæg, da jeg gerne ville have en mere blød version. Den kan klart anbefales!
I denne uge har jeg en blanding af speciale, blog-events og familie på programmet, så den skal nok gå ganske hurtigt.

Wearing my new black denim jacket from Mango. It’s very cheap and I can  definitely recommend it.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.