Obsession: Sneaker-reolen.

Tøj: Nu med krøller.

ruskindsjakke mango suede jacket IMG_2209IMG_2143Outfit: Suede jacket from Mango (ONLY 499 DKK here (affiliate)), tee from American Apparel, pants from & Other Stories, bag from Gucci (here), bracelet with pon pon from By Caroline Abel (ONLY 250 DKK here) and sneakers from Le Coq Sportif (ONLY 558 DKK here (affiliate)).
The curls is made with the Rod VS5 Deep Waver (here (affiliate).

Nu med krøller! Eller i hvert fald for en stund. I tirsdags var jeg til et blogevent med HH Simonsen og Lahme, hvor vi fik lov til at afprøve en masse af HH Simonsens elartikler – det vil sige krøllejern, glattejern og så videre. Den var en rigtig sjov eftermiddag, hvor vi både blev instrueret i metoderne af Simonsen selv, samt lov til at teste det på egen hånd og på eget hår. Jernet, der har lavet mine lidt skødesløse krøller er det, der hedder en såkaldt “Deep Waver” (det præcise modelnavn er Rod VS5). Det er nemt at bruge og har en temperaturfrekvens på 150-210 grader., hvor jeg brugte cirka 180 – 190 grader i mit fine hår. Vi var så heldige at få vores yndlingsjern (høhø) med hjem, og jeg valgte naturligvis Deep Waveren. Jeg tror helt sikkert, at jeg vil komme til at bruge det meget i fremtiden, specielt fordi jeg synes det giver fylde og meget sommerligt look. Læs mere om Deep Waveren lige her.

An outfit an some temporary curls made with HH Simonsen’s Deep Waver.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

4 kommentarer

 • Mille

  Første gang jeg mødte dig havde du blåt hår – og det var så sejt. Og nu har du krøller og det er mega fint til dig! Misunder vildt din modighed at springe ud i nye frisurer!! – hilsen Mille med hestehalen 😉 Klem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Du er altid så sød og opmærksom, kære Mille <3 Mange tak 🙂 Det kan være, at du skal afprøve mit nye krøllejern også, og se hvad det kunne gøre for lokkerne – også i hestehalen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvordan er jakken i størrelsen? Og hvad str. har du på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Hej Sara! Den er temmelig normal i kroppen, men over skulderen/ved armhulerne synes jeg den er strammere end Mango normalt plejer at være, hvorfor jeg endte med en small i stedet for en x-small som jeg har i deres andre ruskindsjakker. Desuden er det der billige ruskind jo ret stift, så på den måde er det også rart, at jakken ikke er for lille 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Obsession: Sneaker-reolen.