MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.

Tøj: Olivengrøn læderjakke fra Ganni.

ganni læderjakkeIMG_0059IMG_0028IMG_0147

Outfit: Olive green leather jacket from Ganni (here (affiliate)), wool top from & Other Stories (here), red shrimp keyring from & Other Stories (here), bag from Adax, wool pin striped pants from Selected Femme, Stan Smith sneakers (here (for 150 DKK discount use: BDAY4DK) and here) from Adidas and sunglasses from Celine

Så blev det endelig læderjakke-vejr, så jeg har købt en ny læderjakke. Det er lidt af en investering, men jeg er super glad for den. Den er lidt sart, men den må klare det så godt den kan 😉 Jeg købte den i Ganni-butikken i København, de har nemlig ikke haft den i Aarhus og fik en rigtig god service. Modellen hedder “Passion” og kan findes her, hvor den også kan købes i sort.
Den lille røde reje-nøglering købte jeg faktisk samme dag. Den er fra & Other Stories og så fin, synes jeg. Der er også lavet en klo i samme serie, hvis det kunne friste nogen. Jeg er ret vild med tendensen om at pimpe sin taske op, ligesom min læderkvast på tasken heller ikke hørte med fra starten.
I må have en god solskinsaften!

My new olive green leather jacket from Ganni. I call it love.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

5 kommentarer

 • Anne

  Er dine sko mørkegrønne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sigi

  Hvilken størrelse er jakken din? Så lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Mange tak. Min jakke er en størrelse small, jeg kunne også passe en x-small, men så synes jeg den blev for “trøje-agtig”, hvis det giver mening. Håber det hjælper 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.