New In: Gucci bag from Paris.

Food: Emma Martinys Herlig & Ærlig Mad.

emma martiny kogebogIMG_0253IMG_0350IMG_0324

Køb kogebogen her.

For et par uger siden var jeg til bogreception med Emma Martinys nye bog Herlig & Ærlig Mad. Det blev afholdt hos Vin Danmark i Aarhus og var en rigtig hyggelig eftermiddag som I kan læse mere om her.
I forbindelse med receptionen fik jeg lov til at snuppe en bog med hjem, som hurtigt blev gennembladret fra ende til anden og tilklistret med små labels med “must try soon”. En af retterne, der fik netop det mærkat var den Emma kalder “Fyldte søde kartofler med beluga-mexisalat”. Den kunne jeg simpelthen ikke stå for, eftersom at alle ingredienserne i opskriften (lige på nær koriander som jeg udskiftede med mynte) var yderst efter min smag. Vegetarretten var super lækker og meget mættende, hvilket også betød, at jeg havde en del rester til næste dag, win! Og hey, så gjorde det jo heller ikke noget, at den også var temmelig fotogen 😉
I kan finde opskriften på den herlige og ærlige ret i Emmas kogebog, der kan købes lige her.

Danish Emma Martiny made a new cookbook, and I allready tried one of the fantastic recipes.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New In: Gucci bag from Paris.