New In: More Gold.

MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.

Alex Vargas “Solid Ground” (et af vinterens store “soundtracks” og et utroligt smukt nummer. Alex Vrgas har et ukueligt talent, som for mig især cementeres, når man oplever ham live, hvilket jeg har været så heldig at gøre hele to gange. Især hans præstation på årets SPOT Festival rystede min grundvold), Albin Lee Meldau “Lou Lou” (en gudsbenådet svensk singer-songwriter, der oser af personlighed og nerve. Endnu en kunstner jeg var så heldig at opleve på SPOT, hvilket var meget rørende), Good Intentions “Spend the Night Alone” (en af finalisterne til årets KarriereKanon og klart en af mine favoritter, simpelthen sådan et skønt house/pop-nummer, der ikke ligefrem afslører, at det er to danske gymnasiedrenge, der står bag), Dør nr. 13 “E45” (endnu en finalist fra KarriereKanonen, hvis stil kommer tæt på mine yndlings Minds of 99. Dansksproget punk i højt tempo tilsat lidt syre og en yderst energisk forsanger, en sand fornøjelse), Durante feat. Chuck Ellis “Slow Burn” (man kan altid klare lidt ekstra house og i det her lækre og sommersagtige nummer er der endda også tilsat både pop og dub. Perfekt til strandkanten og de varme nætter), Phlake “Angel Zoo” (det var vel været på grænsen til umuligt at komme udenom Phlake og deres to store hitsingler se seneste måneder. Det her er mit favoritnummer og er indbegrebet af et vellykket popnummer. Og så kommer de på Musik i Lejet til sommer, win!) og Saveus “The Maze” (Saveus tog alle med storm med nummeret Levitate Me, der i øvrigt stadig er det eneste officielt udgivede nummer, men efter at have oplevet dem live og hvilke andre fremragende numre de har at byde på, fandt jeg dette online. Mega lækkert, og hey, jeg kan altså ikke lade være med at tænke Justin Timberlake, når jeg hører Martin Hedegaards vanvittige vokal).

Songs which has been on my mind lately!

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New In: More Gold.