Food: Emma Martinys Herlig & Ærlig Mad.

MUSIC I’VE BEEN LISTENING TO LATELY.

Justin Timberlake “Can’t Stop the Feeling” (kongen af pop er tilbage og førstesinglen er simpelthen ikke til at stå for. Om end, at den har stærke referencer til den tidligere King of Pop, selveste MJ, så synes jeg stadig, at det et særdels skønt feel good-nummer), Coldplay “Up&Up” (Coldplays nyeste single med dertilhørende og utrolig smuk video. Sangen er meget simpel popsang tilføjet lidt Coldplay-bouillon, men jeg synes virkelig den er smuk og skriger på seriøs fællesskabsfølelse og remindere om, hvad der er vigtigt her i livet), James Blake feat. Bon Iver “I Need a Forest Fire” (til dem, der bedst kender James Blake fra hans allerstørste hits som “Retrograde” og “Limit to Your Love” vil nok bemærke, at der noget af et spring de to numre i mellem og i endnu højere grad til dette, nye nummer, der stammer hans nye plade, der udkom tidligere på måneden. Jeg synes imidlertid sagtens han kan bære det, samt at det om muligt endnu langsommere tempo end normalt, gør det hele mere intenst og smukt – og så skader det jo ikke ligefrem, at Bon Iver er med som gæstesolist), Sekuoia “Someone’s Problem” (den unge danske trio disker endnu engang op med et fremragende house/dance-nummer med massere af stemning og følelse. Er man til den yderst trendy, organiske og samtidig club-venlige elektroniske lyd, der hersker meget for tiden, så er Sekuoia helt klart et lyt værd) og Muse “Psycho” (et gedigent rock- og typisk Muse-nummer fra deres nyeste plade “Drones”. Pladen har uden tvivl krig som tema og det mærkes tydeligt på stemningen i numrene – inklusive dette, der nok også er pladens mest kraftfulde, og hvor man nærmest kan høre bomberne falde omkring en).

Songs which has been on my mind lately!

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Food: Emma Martinys Herlig & Ærlig Mad.