Tøj: Af stig afsted.

New In: Gucci bag from Paris.

gucci bag mini chainIMG_1776IMG_1805

Style: GG Supreme Mini Chain Bag (here (affiliate))

Jeg har ganske længe ønsket mig en ny designertaske, men har været i syv sind over, hvilken jeg ville have, hvilke krav den skulle opfylde, hvor mange penge jeg var villig til at ofre og så videre. Men efter at have kigget en del på tasker fra især tre af de allerstørste giganter indenfor taskeverdenen, så faldt mit valg på denne skuldertaske fra Gucci. Jeg havde ikke set tasken i virkeligheden, før vi var i Paris, men var allerede klar over, at jeg skulle ind og se på den, og tre andre af Guccis tasker, inden vi tog afsted. Jeg besøgte den store butik ved Champs Élysées, der egentlig ligger på Avenue Montaigne, hvor jeg fik set og prøvet taskerne tæt på, taget lidt billeder og så ville jeg lige sove på beslutningen til næste dag, hvor jeg så endte med at tage derhen igen og købe denne lækre sag. Jeg synes altid, at der er noget særligt ved at købe noget i de store, dyre butikker, især i udlandet, så jeg havde en god oplevelse ved begge besøg, især det første, hvor en ung fransk kvinde var meget behjælpelig, til trods for hendes sparsomme engelsk, og uden at være påtrængende.
Jeg er meget glad for tasken og ser frem til at tage den i brug – og lade den være en klassisker i klædeskabet de næste mange år.

Finally I found my new designer bag. I chose to buy a classic Gucci shoulder bag called “GG Supreme Mini Chain Bag” – find it here (affiliate).

 

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tøj: Af stig afsted.