Tøj: Ny denim-jakke.

Obsession: Sneaker-reolen.

sneaker hyldeIMG_2103IMG_2091

Sneakers: Le Coq Sportif (here), Alex Arigato, Adidas, Puma and 4 x Adidas Stan Smith

Nærmere bestemt er der selvfølgelig tale om en sko-reol og ikke kun en sneaker-reol (mere om den her), men mine favorithylder på reolen er uden tvivl dem med sneakers. De får de bedste pladser og er samtidig de sko jeg passer bedst på, når det kommer til skopleje. Så I kan se billederne her som en lille opsamling på mine yndlings lige nu.
Som den snedige nok har regnet ud, er hylderne her dog ikke det eneste sted, hvor jeg opbevarer sneakers. Der er også nogle i kasser i kælderen og så prøver jeg desuden altid at sælge ud, hvis jeg har nogle gode par stående som jeg ikke får brugt. I løbet af den sidste måned har jeg eksempelvis solgt to par, der var som nye, men fordi størrelserne ikke var optimale for mig solgte jeg dem videre. Følg med på bloggens Facebook-side, hvis I vil følge med i, når jeg sætter nogle til salg.

My sneaker shelves are of course my favourite shelves in the hole apartment.

Sponsored post. Own opinions.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj: Ny denim-jakke.