Tøj: Hjerteblusen fra Stine Goya.

Må eje: Klassiske lave Converse.

lave converse sko

Sommersko er ikke nogle jeg har mange af og heller ikke noget jeg nogensinde rigtig har dyrket. Det er sjældent, at jeg har synes de har været helt ligeså spændende som vinter-, forår- og efterårssko. Til gengæld er jeg stor fan af, at bruge alle de andre slags sko om sommeren også. For eksempel er sneakers mit fortrukne fodtøj om sommeren, men hagen ved dem er bare, at de er MEGA varme, hvilket ikke er så rart igen. Af den årsag mangler jeg nogle knap så varme, men stadig sneakers-agtige, sko som jeg kan bruge her i sommervarmen, og derfor faldt tankerne naturligvis på de klassiske Converse All Star i den lave model. Jeg tænker umiddelbart, at jeg vil have dem i hvid, men sort, råhvid, mørkeblå eller bordeaux kunne også være pænt.

SKOENE: Helt hvide Converse med bedre sål – 494 kroner (her), almindelige hvide Converse – 454 kroner (her) og råhvide Converse – 465 kroner (her). De sorte Converse med plateau er mine egne, gamle Converse fra det her outfit-indlæg.

Sponsoreret indlæg. Egne meninger.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tøj: Hjerteblusen fra Stine Goya.