Nyt: To gange Goya.

Tøj: Hjerteblusen fra Stine Goya.

stine goya harmony bluse gucci taskeIMG_3061IMG_3086

Så kan jeg endelig vise Stine Goya-blusen med hjerteprint i aktion. Som jeg skrev om lige her, havde jeg lidt af en kamp med at få fat på den, men det lykkedes altså. Nu er næste #firstworldproblem så bare, at jeg egentlig også godt kunne tænke mig den i mørkeblå. Der er altid en ny jagt i et forbrugsmonsters cirkus. Suk. Min seneste craving er, som nogen måske allerede har set på Snapchat (nicofine89), en læderjakke fra Acne, der selvom den ganske vidst er på udsalg stadig koster den nette sum af 5700 kroner. Så ak ja, selvom den spøger i min monster-hjerner, bliver det nok heller ikke under dette udsalg, at jeg får fingrene i en Acne-læderjakke. I hvert fald ikke, hvis jeg så meget som overvejer en lille sommerferie.

TØJET: Bluse fra Stine Goya (her), jakkesætsbukser fra Bruuns Bazaar, sneakers fra Adidas og taske fra Gucci (her).

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

4 kommentarer

 • What en lækker trøje, den er så fin!
  Mht. Acne læderjakken kan du jo kigge på nogle af fb-grupperne, Trendsales eller Vestiaire Collective – der plejer tit at være Acne skindjakker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Mange tak 🙂
   Ja, problemet er bare, at folk vil have ligeså meget for dem som de koster fra ny på udsalg (hvilket også er forståeligt selvfølgelig, hvis man har givet 10k). Og så vil jeg egentlig hellere have en ny 😉
   Hvilke Facebook-sider er det du tænker på? Det er jeg da lidt nysgerrig på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den fin! Og den klæder dig super godt, jeg kunne ikke bære sådan en peplum trøje <3

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Hvor er du sød, mange tak. Og sikke noget fis – selvfølgelig kan du det med din slanke krop <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nyt: To gange Goya.