Tøj: Grønt på Grønt, Ganni på Ganni.

Skønhedsonsdag.

miqura care silkeIMG_3897

Nyt er godt, specielt når det kommer til skønhedsprodukter. Man kan næsten altid finde noget, der er bedre eller i hvert fald anderledes end det man har prøvet før. Derfor har jeg besluttet, at jeg hver onsdag vil dele nogle af mine skønhedsfavoritter med jer – lidt efter lidt.
Det første jeg gerne vil vise frem er lidt til huden i ansigtet, lidt af den specielle (og naturlige) slags.

  • Repair me hot’n’cold mask fra Miqura Care (gave): Miqura laver naturlige hudplejeprodukter, der er baseret på silke – ja, du læste rigtigt silke! Silke fra små silkelarver. Det der er det særlige ved silke er, at det genopbygger og fugtgiver huden rigtig godt. Silkemasken lægges i varmt vand, for at blive blødgjort, hvorefter man lægger den på ansigtet. Bagefter kan man gentage med koldt vandt.  Jeg bruger masken, fordi den giver en wellness-følelse og får huden til at føles rolig. Jeg bruger den cirka en gang hver anden uge og kan genbruge den et par gange.
    Find den her.
  • Rebuild me intensive essence fra Miqura Care (gave): Denne essens er også fra Miqura og her derfor de samme egenskaber som masken ovenfor – og er også lavet på silke. Desuden skulle den med tiden udglatte pigmentfejl, hvilket er noget de fleste nok vil sætte pris på. Den er meget drøj, så selvom det er en dyr en af slagsen, så skal der ikke bruges meget ad gangen og den holder derfor længe. Find den her.
  • The Konjac Sponge – den grønne og den lyserøde: De naturlige rensesvampe behøver nok ikke nogen nærmere introduktion, da de kendes af de fleste. Det unikke er nok nærmere, hvad de forskellige svampe kan. Den grønne bruger jeg på armene, da den renser porerne og absorberer bakterier. Den lyserøde, der er mere mild bruger jeg i ansigtet, da den er mere til tør hud og giver ekstra udstråling. En stor del af det at bruge disse svampe er for mig også selve følelsen – altså igen wellness-følelsen. Jeg forsøger at bruge svampene et par gange om ugen, selvom det nok ville være mere ideelt at bruge dem hver dag. Find dem her.

Jeg ved forresten at alle tre produkter kan købes i Magasin. I næste uge kan I se nærmere på nogle af de hårprodukter jeg er ret glad for.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj: Grønt på Grønt, Ganni på Ganni.