Den vilde jakke.

Tøj: Grønt på Grønt, Ganni på Ganni.

silkeskjorte ganni læderjakkeIMG_3315IMG_3264IMG_3294

Udsalget denne sommer har virkelig ribbet min pengepung, men til gengæld samtidig heldigvis beriget mit klædeskab ganske godt. Blandt guldet er den ovenstående skjorte fra Ganni, der i øvrigt er i samme grønne farve som jakken. Jeg er virkelig glad for skjorten – både looket og materialet (silke) tiltaler mig rigtig meget. Noget der til gengæld ikke tiltaler mig så meget er Gannis kvalitet.
Jeg har ikke haft så mange sager fra Ganni gennem årene, udover jakken og skjorten her, men kender mange piger udover mig selv, der har. Jeg kan faktisk ikke nævne én, der ikke har haft problem med Ganni-varerenes kvalitet. Der er altid noget, der går i stykker, ikke kan tåle den form for vask der står på vaskeanvisningen eller lignende. Tag nu eksempelvis min læderjakke. Den har kostet 3000 kroner og blev allerede byttet første gang efter en uge. Dens lynlåse er så skarpe, at den ridser sig selv og dermed læderet. Problematikken i det er ikke nødvendigvis ridserne i sig selv, men derimod, at jakken ikke er 100 % indfarvet, hvilket vil sige, at ridserne derfor er hvide. Den gang jeg var nede med jakken første gang, sagde naturligvis “at det havde de aldrig oplevet før” (yeah, right), og da jeg fik en ny jakke, var det med beskeden om, at det var den eneste der var tilbage – inddirekte ment: ville jeg have jakken, måtte jeg leve med dens skrammer. Det har jeg så valgt at gøre, fordi jeg er så glad for den, men jeg må godt nok indrømme, at jeg synes det bliver mere og mere kritisk efterhånden som der kommer flere skrammer.
På trods af oplevelsen med jakken, købte jeg som sagt silkeskjorten ovenfor på udsalg. Den er endnu ikke vasket eller noget som helst, men er simpelthen begyndt at lave huller i sig selv. Hvorfor? Jamen det lader til, at den er allergisk overfor sved. Det er i hvert fald lige midt på ryggen og under armene , at hullerne kommer til syne. Det er altså ikke i orden.
Det skær mig i hjertet, for jeg er virkelig vild med Gannis ting, men de ting jeg og mine veninder har ejet har simpelthen ikke levet op til hverken look eller pris. Jeg er mere end villig til at give lidt ekstra for noget, for at få bedre design, men ikke mindst for at få bedre kvalitet. Noget der holder længere, og det er altså langt fra tilfældet her. Desværre. Så nu ryger skjorten i hvert fald retur igen.

TØJET: Skjorte fra Ganni (her), læderjakke fra Ganni, jakkesætsbukser fra H&M, Stan Smith sneakers fra Adidas og smykker fra Jane Kønig.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

6 kommentarer

 • Æv, hvor er det bare ærgerligt! Jeg har heldigvis aldrig haft problemer med deres strik og “basisvarer”, men nu kommer jeg da til at overveje, om jeg ikke skal kaste mine udsalgskroner efter et andet mærke end Ganni. Dejligt at du skriver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Det er jeg glad for at høre, at du ikke har – det er da altid noget 😉
   Nej, jeg synes i hvert fald det er mega ærgerligt, især når det er så pænt og er DANSK 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg købte en skjorte fra Ganni sidste sommer, hvor der var grønt mønster på. Første gang jeg havde den på, var den grønne farve smittet af i store plamager under armene (viscosen kan åbenbart heller ikke tåle sved), og efter et par gange i vask var stoffet helt fnuldret. Det betyder så også, at jeg ikke gider betale fuld pris for deres varer, for kvaliteten er simpelthen elendig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Åh Gud, det var da også noget af en historie. Håber at det grønne var nemt at få af huden i det mindste 😮
   Men ja, det kan jeg virkelig godt forstå, har fået det på samme måde. Har returneret skjorten nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhh…det var da træls. Jeg er også blevet ret fattig denne sommer fordi kollektionen er ret fin. Har købt 3 kjoler derfra og en silkeskjorte, som ikke er brugt endnu. Men måske skal jeg gøre det og teste om den kan klare sved?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Ja, det ville jeg nok gøre, så du kan få smidt dem retur, hvis det samme sker. Og ja, kollektionen er så smuk, så det er super ærgerligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den vilde jakke.