Skønhedsonsdag.

Tøj: Prof billeder.

stine goya peplum blusenicoline_05

Når man har en veninde, der er fotograf kan man nogle gange være heldig at få hende til at hjælpe med at tage nogle nye, prof billeder. Og netop det trængte jeg til. Alle de professionelle billeder jeg har, som i øvrigt også er taget af Mia, er fra dengang jeg havde hvidt hår og gik med mere make-up end jeg gør nu, så havde brug for nogle nye til LinkedIn, CV og så videre.
Jeg synes Mia er rigtig dygtig til at tage de helt rigtige billeder og specielt til at fange det helt rigtige udtryk i øjnene. Kunne du også tænke dig at få taget billeder af Mia, kan du kontakte hende her – hun tager eksempelvis også produktbilleder og bryllupsbilleder.

TØJET: Bluse fra Stine Goya og bukser fra & Other Stories.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Skønhedsonsdag.