Tøj: Plisseret blondenederdel.

Skønhedsonsdag II.

ingredien davinesIMG_3972

På denne anden skønhedsonsdag i rækken viser jeg de produkter frem som jeg bruger i vådt hår pt. og er rigtig glad for.

  • Shampoo “Heal” fra Maria Nila (gave): Jeg har store problemer med min hovedbund. Den er sindssygt tør, især i hårgrænserne, og faktisk så tør, at det ligner jeg har virkelig meget skæl (og nej, det er ikke skæl, har været til lægen med det ;)). Derfor prøver jeg en masse forskellige shampooer for at se, hvad der virker på det. Udfordringen er lidt, at en shampoo ofte kun virker for en periode, og når min hovedbund så vender sig til den, så hjælper den ikke længere. Være hvad det være vil, så er den shampoo jeg er i gang med at prøve nu, svenske Maria Nilas “Heal”. Den skulle være anti-inflamatorisk og så består den af indholdsstoffer, der hjælper mod generelle hovedbundsproblemer – hvilket jeg tænkte måtte være perfekt til mig. Jeg har vasket hår med den i halvanden uge nu og indtil videre synes jeg, at den ser ud til at have virket super godt – den fugter nemlig langt mere end den sidste jeg havde. Find den her.
  • Anti-Green Wash fra Cutrin: En frisørshampoo til at vaske det grønne skær ud af det blonde hår, hvis man skulle være så uheldig at have det. Det har jeg i hvert fald selv og det skyldes simpelthen vandet i Aarhus – har jeg fundet ud af. Det er noget med, at der er en masse kobber/okker/whatever i vandet, og det er ikke godt for blond hår, der bare suger det til sig. Jeg synes den her shampoo hjælper på det grønne, men det kræver til gengæld også, at jeg bruger den hver gang jeg vasker mit hår. Det skal siges, at jeg ikke bruger shampooen i bunden, men kun i spidserne af håret. Kan købes hos frisører.
  • Hårkur “Soft Treatment” fra Ingredien (gave): Aarhusianske Ingredien laver nogle rigtig gode hårprodukter, der både er svanemærkede og økologiske. Det fede ved produkterne (udover den mega pæne indpakning) er, at de til trods for deres store sundhedsglorie præsterer rigtig godt. Foruden deres hårvoks, som jeg vil fortælle om i et andet skønhedsindlæg, så er jeg især glad for hårkuren her. Der er egentlig bare tale om en klassisk, fugtgivende hårkur, men det gode ved den er, at jeg ikke synes, at den gør mit hår “for let”. Det anbefales på pakken, at den sidder 3-10 minutter, men jeg må indrømme, at den nok kun sidder omkring 2 minutter hos mig og det fungerer altså fint. Kan købes hos frisører.
  • Hårolie “OI Oil Abosolut Beautyfying Potion” fra Davines: En hårolie jeg efterhånden har brugt i mange år. Det er uden tvivl min yndlings hårolie, hvilket blandt andet skyldes, at den er så dejlig tyk og dufter godt – alt sammen samtidig med, at den ikke fedter håret. Jeg bruger den i både vådt og tørt hår: i vådt inden jeg tørre det, for at fugte det en hel masse og i tørt, hvis jeg synes mit hår ser for udtørret ud eller jeg ønsker, at det skal “kruses ned”. Find den her (affiliate).

I næste uge kommer turen til det tørre hår, hvor jeg blandt andet viser min yndlings tørshampoo, hårvoks og hvilket stylingjern jeg bruger, hvis jeg vil lave krøller.
Læs i øvrigt sidste uges skønhedsindlæg lige her.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tøj: Plisseret blondenederdel.