Tøj: Endnu et par mor-jeans.

Skønhedsonsdag IV.

maybelline brow drama push up falsiesIMG_4463Så blev det tid til min fjerde skønhedsonsdag, hvor jeg har lovet at starte på make-up-snakken, der kommer til at blive temmelig lang. I dag er fokuspunktet de produkter jeg bruger til hverdag og næste gang kommer den til at stå på det jeg bruger, når jeg skal ud.

  • Mascara: “Lash Sensational” (Extra Black) og “Falsies Push Up Drama” fra Maybelline: Amerikanske Maybelline har altid været mit favoritmærke, når det kommer til mascara. De laver nogle virkelig gode af slagsen og så er de billige. Min yndlings Maybelline-masacara for tiden er den lyserøde “Lash Sensational”. Den gør vipperne lange og separerede, og er også virkelig god til de nederste vipper, som jeg, nok i modsætningen til de fleste andre, går ligeså meget op i som de øverste. På nummer to lag putter jeg pt. “Falsies Push Up Drama”, der også er fra Maybelline. Den er ikke ligeså nem at arbejde med, men den er god til at give den ekstra stærke effekt, der kommer med andet lag.
  • Bryn: “Brow Drama Pomade” (medium og dark brown) fra Maybelline (gave) samt “Eyebrow Tint” (Chestnut) og “Brow and Lash Groomer” fra & Other Stories: I min optik er bryn, foruden øjnene selvfølgelig, noget af det vigtigste i et ansigt. Medmindre man har pandehår, der går nedover, så gør bryn bare så meget. Jeg elsker alt fra de knivskarpt markerede mørke bryn til de mere buskede og lyse bryn – så længe de huskes og tæmmes. Jeg har fra naturens side meget mørke bryn, næsten mørkere end min naturlige hårfarve, så når jeg ordner bryn er det primært for at forme dem og “udfylde hullerne”. Jeg starter derfor med at farve dem op med “Brow Drama Pomade” og tilretter derefter med “Eybrow Tint”, der er mere som en eyeliner. Til sidst reder jeg dem igennem med “Brow and Lash Groomer” og fjerner eventuelt overskydende farve med en vatpind. Jeg tester hele tiden nye ting til brynene, så jeg er åben for nye tiltag. Det næste jeg skal afprøve er helt sikkert Maybellines “Brow Satin Duo” og måske endda almindelig øjenskygge.
  • Concealer “Mineralize” fra MAC (NW20): Jeg har brugt den samme concealer fra MAC i utrolig mange år. Oprindelig var det faktisk “Select Cover-Up”, også fra MAC, men her sidste gang købte jeg så denne, i samme farve dog, i håb om, at penselfunktionen ville give mindre spild end tuben gjorde. Det gør den, men der er til gengæld halvt så mange milliliter i til samme pris, så er måske ikke verdens bedste catch – til gengæld sviner den mindre. Jeg putter blot et par klatter under øjnene og arbejder den ud med den korte, hårde pensel (læs mere nedenfor). Jeg lægger også concealer ovenpå øjenlåget for at neutralisere de blå toner og få mig til at se endnu mere frisk ud end hvis jeg kun lagde den under øjnene.
  • Pudder: “Mineralize Skinfinish” (Medium Plus) og “Studio Fix” (NC15) fra MAC: Den første pudder købte jeg egentlig for at anvende som pudder, men eftersom jeg købte den for mørk bruger jeg den nu som en mild solskinspudder og lægger den derfor i T-zonen. Den anden pudder, “Studio Fix”, bruger jeg blot som en ganske almindelig, matterende puder i hele ansigtet.
  • Powder Blush “Melba” fra MAC: Jeg har altid brugt blush. I al den tid jeg har brugt make-up i hvert fald. Jeg har været nogle stykker igennem, men denne fra MAC er uden tvivl min favorit. Den har den helt rigtige farve og tekstur. Jeg lægger blushen, der er lidt ferskenfarvet, hvilket er bedst, hvis man er lys i huden, på kinderne og opad kindbenene.
  • Pensler: Pudder- og blush-pensel fra Chanel concealer-pensel fra Normal: Jeg har haft begge af disse pensler i hundrede år – og ja, det kan man altså godt, hvis man sørger for at vaske dem i ny og næ. Den store pensel, som jeg bruger til blush og pudder, er fra Chanel og koster omkring 350 kroner, men er virkelig pengene værd. I skærende kontrast til den anden pensel, så er den lille pensel købt i butikken Normal for en slik. Jeg bruger den udelukkende til concealer og den er ganske god.

I næste uge er der mere festlig make-up på programmet. Læs for resten de sidste tre uges skønhedsindlæg lige her, her og her.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj: Endnu et par mor-jeans.