Skønhedsonsdag IV.

Tøj: Direkte fra Bornholm.

hm bomber silke printIMG_4596

I det meste af denne uge har jeg været på Wonderfestiwall på Bornholm. Jeg var som vanligt afsted med GAFFA, hvor jeg er freelancer. Således var festivalen ikke kun var fornøjelse, men også arbejde. Være hvad det være ved, var det nogle gode dage og jeg har en masse gode koncertoplevelser med hjem i kufferten – med både nye navne og gamle bekendtskaber.
Billederne ovenfor er derfor også taget Bornholm, ikke så langt fra, hvor jeg boede og lige overfor en antikbutik, hvor jeg shoppede nye tallerkner. Jeg skal flytte lige om lidt, så jeg kommer til at mangle tallerkner, og så derfor mit snit til at købe noget flot, brugt stentøj til billige penge. Det lykkedes og jeg sender nu nogle flotte blå tallerkner mod Jylland. Skal nok vise billeder, når de kommer frem!

TØJET: Skjorte fra Pleasant (se mere her (gave)), bomber jakke fra H&M Trend (udsolgt, lignende her fra Zara), suit bukser i uld fra Bruuns Bazaar, solbriller fra Celine (her (affiliate)) og Stan Smith sneakers sneakers fra Adidas (her (affiliate)).

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsonsdag IV.