Skønhedsonsdag III.

Tøj: Endnu et par mor-jeans.

levis vintage retroguld IMG_4167IMG_4073IMG_4172En af de bedste sandwiches i Aarhus får du på Bernth & Co., og det synes Nana og jeg lige, at vi ville minde os selv om i mandags. Derfor hoppede vi derned og fyldte vores tomme frokostmaver efter vi havde taget ovenstående billeder. Ih, hvor er de gode altså – også selvom deres bedste, Bahn Mi, desværre var udsolgt. Se hvad vi fik i stedet lige her.
Ligesom i det her indlæg er jeg her hoppet i et par vintage jeans fra Levis, der i den grad må gå under kategorien “mom jeans”. De er nemlig endnu mere mor-agtige end de grå, mere lavtaljede og mere løse, hvilket også var derfor, at jeg synes jeg måtte spice dem op med en ekstra feminin bluse. Og hey, så tror jeg det er mine første lyse jeans nogensinde (foruden dengang man gik i hvide, host). Det er lidt sjovt. Forresten er de her jeans endnu en ting, der er syet lidt i før de var som jeg synes, at de skulle være. De her måtte lægges op i længden, men for at gøre dem lidt mere interessante, så lagde vi det almene oplæg ned først, hvilket er det, der giver den mørke kant. Efter vi havde lagt dem ned, lagde vi dem op ved at lave en fold på bagsiden, sy og klippe af, så kan man nemlig beholde den originale kant – også derfor, at I kan se et lille buk lige over den “blegede” kant.

TØJET: Bluse fra Stine Goya (i kjole her), vintage jeans fra Levis købt til Retroguld (næste Retroguld-event i Aarhus er næste weekend igen, altså den 20. august) og Superstar-sneakers fra Adidas (find et meget lignende par her til KUN 499 kr. (affiliate)).

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsonsdag III.