Tip: Smykker med 80 % rabat.

Skønhedsonsdag VI.

mythos miqura biodermaIMG_5084Vi er nået til den sjette onsdag med fokus på skønhed, hvor jeg vil vise frem, hvad jeg bruger i ansigtet – foruden produkterne, der blev nævnt i på første skønhedsonsdag.

  • Bioderma “Hydrabio H2O” makeupfjerner: Det ultimative musthave når man er i Frankrig (læs: Paris) er tage på apoteket og hamstre deres beautyprodukter. De er nemlig meget billigere end herhjemme, og et af de produkter som mange sværger til at have med hjem er Biodermas rensevand. Der findes forskellige typer og da jeg var i paris valgte jeg denne “Hydrabio H2O”, der er lavet til sensitiv hud, er ekstra fugtgivende samt udviklet til, at huden har lettere ved at absorbere fugt.
  • Mythos “24 h fluid gel-creme” ansigtscreme/gel: Min ansigtscreme, der er lidt mere som en gel og som er lavet med proteiner fra snegleslim (ja, du læste rigtigt). Cremen er anti-age og reducerer pigmentpletter. Jeg bruger den om morgenen under min make-up, hvilket fungerer rigtig godt, da den trækker hurtigt ind. Om aftenen bruger jeg serum isteder – den jeg skrev om her.
  • Mythos “Eye contour gel-creme” øjencreme: Øjencremen her er fra samme serie som ansigtscremen og har derfor de samme effekter samt, at den mindsker mørke rande. Jeg bruger den om aftenen efter jeg har taget make-up af og har oplevet, at den har fjernet de små rynker jeg har ved øjnene.
  • Vichy Normaderm “Hyaluspot”: En gel til at modvirke bumser. Man putter den direkte på bumsen (eller den upcoming bums) og lader gelen sidde derpå – eksempelvis natten over. Det anbefales, at den også bruges om morgenen, men da produktet klister ret meget gør jeg aldrig dette, da man derfor ikke kan have den under make-up.
  • Miqura “Clean me up puffs” (gave): Skal jeg forkæle mit ansigt ekstra meget, hvilket betyder, at det altså ikke er noget, der sker på daglig basis, bruger jeg disse rense-puffs, der er lavet af silke. De kan bruges både med og uden make-up fjerner, men jeg plejer at bruge dem uden og efter jeg har fjernet det værste snavs i ansigtet – som en form for ekstra wellness bagefter. De blødgøres i varmt vand og køres derefter rundt i ansigtet i cirkler. Bagefter kan de tørres og genbruges nogle gange.

Næste gang vil jeg snakke om, hvilke “cowboy-tricks” jeg bruger i dagligdagen, altså hvilke produkter, der måske ikke er så “blog-venlige”, men som stadig er uundværlige. Læs for resten de sidste fem ugers skønhedsindlæg lige her, her, her, her og her.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tip: Smykker med 80 % rabat.