Tip: Rabatter hos Boozt i dag.

Skønhedsonsdag VII.

vaseline carmex mentholatum KarmamejuIMG_5579

Det er skønhedsonsdag nummer syv og i dag skal det som lovet handle om de “cowboy-tricks” jeg bruger i hverdagen – gode og uundværlige produkter, der måske ikke er så Instagram- eller blog-venlige, men som altid er at finde på mit badeværelse.

  • Vaseline: Den klassiske gule Kløver Vaseline har mange nok stående. Det er et enkelt produkt, der er til at forstå og som kan bruges til lidt af hvert. Det er et fedtstof, der ikke indeholder vand (hvorfor det også kan bruges om vinteren), så det trækker ikke ind i huden, men danner i stedet et beskyttende lag, der gør, at hudens egen fugtighed bevares (tak til Wikipedia). De fleste bruger den nok på læber eller tørre hudområder, men jeg bruger den primært på øjnene efter jeg har taget øjenmake-up af. Jeg synes min hud omkring øjnene føles så tør bagefter, så i kombination med min øjencreme er det her den bedste løsning for mig – og så er det også lækkert, hvis man klør sig en del i øjnene, at huden er lidt glat, hehe.
  • Mentholatum salve: Normalt bør man ikke bruge Mentholatum til hverdagsbrug, fordi den er så kraftig og derfor kan gøre mere skade end gavn. Mange husker den nok fra barndommen, hvor man fik den smurt under næseborene, hvis man var meget forkølet og sikke det sveg. Det minde siger lidt om effektiviteten og dermed også om, hvorfor jeg stadig bruger den. Jeg anvender den, hvis min læber er meget tørre. Jeg havde for eksempel en periode i foråret, hvor de var helt på spanden og jeg prøvede alt, bogstaveligt talt, også lægemidler. Intet gjorde det bedre, men Mentholatumen endte med at blive min redningsmand, og det er den så stadig væk i “svære perioder”. Endnu en bonus-ting ved Mentholatum er, at den kan købes hvor som helst – også i supermarkeder.
  • Carmex “Classic”: Er mine læber ikke hysterisk tørre, så anvender jeg endnu en klassiker: Carmex. Den ældre sag har fået lidt af en revival de senere år, efter en massiv pilgrimsfærd i bloggerverdenen, og det forstår jeg godt. Den er pæn og retro-agtigt, lille, praktisk og ikke mindst mega god.
  • Mythos sæbe “Massage scrub”: Produktet er ubrugt ikke så grimt igen, men brugt er det godt nok, hvilket gør, at det stadig passer ind i det her indlæg. Generelt bryder jeg mig normalt ikke om fast sæbe, men den her er jeg virkelig glad for og det er tredje gang, at jeg har en af sæberne. Det er en sæbe med indbygget scrub (lavet af forskellige små korn, alt efter hvilken sæbe du vælger, eksempelvis kaffebønner eller vindruekerner) og massagekugler. Jeg synes ofte, at normal scrub kan være lidt voldsomt, hvorfor denne sæbe er helt perfekt, idet den scrubber uden at være for hård igen. Prisen på sæben er også god, kun omkring halvtreds kroner.
  • Karmamejo “Iconic body brush – Recharge”: Endnu ikke et produkt, der er helt så snyde-agtigt, men som stadig er udenfor de normale skønhedskategorier, der er i mit hoved. Den snart legendariske tørbørste er lavet med hestehår og i denne version også med bronzetråd. Børstens primære formål er at afgifte kroppen. Den sætter gang i kroppens iltcirkulation samt renser og styrker huden, hvorfor den også skulle give mere energi, deraf navnet “Recharge”. Jeg bruger børsten inden jeg vasker hår, hvilket betyder 3-4 gange om ugen. Jeg har brugt børsten i to uger nu og er rigtig glad for den. Jeg kan mærke, at den er god for min dårlige hud og så kan jeg ikke mindst mærke, hvor meget den sætter gang i kroppen: man kan stå ude på badeværelset om morgenen og fryse, men efter du har brugt nogle minutter med tørbørsten er du helt varm. Man kan bogstaveligt talt mærke den varme gennemstrømning under huden, hvilket også gør, at børsten ikke kun er et plejeprodukt, men i høj grad også et velvære produkt. Børsten koster 400 kroner og fås her (affiliate) – og den billige uden kobber til 250 kroner her (affiliate).

Næste gang står den på produkter, der har overrasket mig – simpelthen dem, der har gjort en kæmpe forskel uden jeg havde regnet med det. Læs de sidste seks ugers skønhedsindlæg her, her, her, her, her og her.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tip: Rabatter hos Boozt i dag.