Tøj: Jakkesæt og ny taske.

Tøj: Briller og blomster.

pyjamas skjorte hmIMG_6026modecentret randers briller smarteyes

Efter jeg mistede mine sidste briller har jeg virkelig manglet et par nye. Jeg har nemlig haft mistanke om, at min styrke skulle ændres. Nu fik jeg så endelig taget mig sammen og fik lavet en ny synstest. Dommen var, at jeg siden mine seneste briller var steget med -0,25 i styrke, hvorved jeg nu har -0,75, og samtidig har tilnærmet mig en bygningsfejl på det ene øje. Derfor var det altså med rette, at jeg fik et par nye briller af Smarteyes. De er fra deres nye kollektion af Non Violence Collection-briller, hvis fulde kollektion ramte butikkerne i juli. Brillerne minder lidt om mine gamle skilpadde-briller, der også er fra Smarteyes, men som er en smule mindre, og de har generelt mange af den slags “moderne og fashionable” briller og solbriller. Pt. har de i øvrigt brillestel til 1 krone, hvis du køber flerstyrkeglas og derudover koster briller med enkeltstyrke inklusiv stel jo altid 1450 kroner. Min næste erhvervelse, når det kommer til mit synsfelt, må være kontaktlinser. Jeg er simpelthen så træt af ikke at kunne se ordentligt, når jeg ikke har mine briller på.  Har I nogle mærker I kan anbefale, når det kommer til kontaktlinser?

TØJET: Pyjamasskjorte og bukser fra H&M, taske fra Polo by Ralph Lauren (her (affiliate)), læderjakke (her og i ruskind her) og net fra Ganni (ikke i salg), briller fra Smarteyes’ Non Violence Collection – min model hedder H337 (gave) og sneakers fra Puma (lignende her og her (affiliate))

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj: Jakkesæt og ny taske.