En dag i Randers.

Tøj: Jakkesæt og ny taske.

filippa k blazerIMG_5765IMG_5828IMG_5859IMG_5724

Jeg elsker at suite up. Der er simpelthen bare noget i at hoppe i en jakkesætslignende mundering, gerne tilsat sneakers, der får mig til at føle mig ekstra godt tilpas. Jeg har dog faktisk kun tre sorte blazere i skabet, selvom man nok skulle tro, at der i et tøjskab som mit var flere. Jeg har en meget fin og feminin en jeg købte på udsalg i Amarni i Budapest, den er så flot, men også meget pyntet naturligvis. Dernæst har jeg en lidt oversize version fra COS, der efterhånden er gammel, men som stadigvæk er ganske fin. Til sidst har jeg så denne meget afslappede udgave med ribkant i stedet for krave fra Filippa K, som jeg ligeledes har købt på udsalg (se link nedenfor). Jeg bruger ofte blazeren som en form for jakke i dagligdagen – jeg kan simpelthen ikke lade være, fordi jeg er så pjattet med den, selvom jeg nok burde gemme den til lidt finere lejligheder.
Den sorte lædertaske på billederne er ny og en gave fra Modecentret Randers, som vi besøgte på Randers-turen forrige weekend. Den er fra Polo Ralph Lauren, i et helt enkelt, klassisk design og lige tanden større (og mere lækker) end den lille cross-over jeg har fra Adax. Modecentret Randers har et ret stor udvalg af Polo Ralph Lauren, hvor taskerne kun var en lille del af det. Der var for eksempel nogle rigtig fine strik, sweatshirts, bukser og t-shirts – bestemt et kig værd, hvis du er i Randers. Desuden kan det nævnes, at min taske har en virkelig god pris, den koster nemlig “kun” 1500 kroner.

TØJET: Blazer fra Filippa K (find den på 50 % lige her 2900 kroner 1450 kroner (affiliate)), bukser fra & Other Stories, Air Force 1 sneakers fra Nike (her eller her (affiliate)), guldnøglering med frynser fra By Caroline Abel (udsolgt pt.) og taske fra Polo Ralp Lauren (her (affiliate)). Guldsmykkerne er fra LULU Copenhagen, Trine Tuxen, Jewls CPH og armbåndet med ravkuglen fra By Aagaard fundet hos Bræmer-Jensen

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i Randers.