Skønhedsonsdag VII.

Tøj: T-shirt med print i Randers’ gader.

gestuz t-shirt printIMG_5446gestuz tshirt

Mit outfit fra vores dag i Randers forrige lørdag, hvor vejret var skønt og gaderne smukke. T-shirten på billedet er forholdsvis ny og fra Gestuz’ vinterkollektion, og af netop den årsag lige lovlig tyk den dag. Men jeg er rigtig glad for den og vil klart anbefale den til andre, hvis I godt kunne tænke jer en rå t-shirt med print i god kvalitet.

TØJET: Skindjakke fra Mango (lignende her (affiliate)), t-shirt fra Gestuz (her (affiliate)), blondenederdel fra H&M, taske fra Gucci og Superstar sneakers fra Adidas. Guldsmykkerne er fra Trine Tuxen, Jane Kønig og LULU Copenhagen.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsonsdag VII.