Tøj: På toppen af Frederiksbjerg.

Må eje: Alt fra Gannis kollektion.

ganni-kjoler-baelter-kimono-shortsganni-sko-bluse-troeje

Jeg ved, at den har været ude et stykke tid, men alt godt, kan klare en gentagelse og desuden bliver de også ved med at tilføje ekstra items til shoppen.
Som jeg skrev i det her indlæg har jeg mange modstridende følelser, når det kommer til Ganni. Ikke desto mindre er jeg tilnærmelsesvis besat af deres flotte items, og ikke mindst deres nyeste vinterkollektion. Jeg kunne tænke mig næsten alt fra den – som I nok kan se ovenfor, og jeg har endda behersket mig, for ikke at gemme flere billeder end dem på min harddisk. Gid man lige havde en halv million, sådan cirka.

TINGENE: Grå kjole med blomster (her), strikkjole med striber, blå kjole med blomster og bordeaux kimono (kan findes på Gannis egen hjemmeside), bordeaux strikkjole (her), grå kjole, sorte kjole og bælterne (kan findes på Gannis egen hjemmeside), shorts (her), grønne bukser (her), rulamsjakke (kan findes på Gannis egen hjemmeside), bordeaux læderjakke (her), t-shirt (kan findes på Gannis egen hjemmeside), bluse med perler (her), langærmet bluse (kan findes på Gannis egen hjemmeside), strik med striber (her), sporty cardigan (her), sorte nederdel (her), blå nederdel (her), mokkasiner med frynser (kan findes på Gannis egen hjemmeside), støvler (her), sneakers (her) og mokkasiner med spænde (her) (alle links er affiliate links)

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tøj: På toppen af Frederiksbjerg.