Tøj: Camouflage-jakke.

Room tour – inden jeg flytter igen.

normann-copenhagen-sengetoejimg_7829

img_7784img_7621img_7889ellos-lyskaedeimg_7742img_7699img_7689img_7713img_7719img_7873img_7677omar-reol-ikea

Den 1. september flyttede jeg 300 meter længere ned ad gaden. Der skal jeg bo til 1. januar. Værelset er nemlig kun fremleje, så om cirka to måneder er min boligsituation altså usikker igen. Eller det vil sige, det er den faktisk ikke. Jeg er nemlig nødt til at flytte hjem til Nordsjælland i en periode, da der mellem SU og dagpenge (og/eller forhåbentligt snarest muligt et job) er et hul, hvor man ikke har nogen indkomst. Så må vi se, hvad der sker efter det, om det bliver Aarhus eller København.
Være hvad det være vil, så er jeg mega glad for det her sted. Jeg skyndte mig at indrette det, så jeg trods den korte periode kunne føle mig lidt hjemme. Mange af møblerne er nemlig heller ikke mine. Det er faktisk kun Omar-reolen, Normann-lampen, IKEA-stolen og de store marmorkasser, der er mit – og så selvfølgelig alle nips. Resten af lejligheden, der består af endnu et værelse, en stue, et køkken, et badeværelse og en entré viser jeg ikke frem på bloggen, da det er fælles med min søde roomie. Men her er i hvert fald en room tour – lige inden jeg flytter igen 😉

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tøj: Camouflage-jakke.