Tøj: Ballon Ballon.

Tip: 20 % rabat på sko hos Boozt i dag.

vinterstoevler-ganni-angulus-gant

Endnu engang opfordrer Boozt til shoppesøndag. I dag (og kun i dag) har de nemlig 20 % på efterårssko og støvler. Du kan opnå rabatten, hvis du shopper får over 999 kroner i alt og bruger koden SHOES20 (dvs. at du godt kan få 20 % rabat på støvler til under 999 kroner, så længe du shopper for over 999 kroner i alt). Der er i samme ombæring også fri fragt og gratis retur på ordren, så der er næsten ingen grund til ikke at få shoppet sit vinter- og efterårsfodtøj i dag. Find alle skoene med rabat til kvinder her og mænd her.
Ovenfor har jeg fundet det fodtæj jeg selv godt kunne tænke mig at hapse til den skogaderobens kølige tider og I finder links lige herunder. De brune ruskindsstøvler er jeg virkelig vild med, har aldrig haft et par brune støvler, men synes virkelig, at de her er cool, og prisen er egentlig også ok. Jeg har også vist Dr. Martens-støvlerne med foer som jeg selv købte sidste år og har været sindssygt glad for – de kan virkelig anbefales. Et par jeg også vil nævne er de hiking-agtige støvler fra Ganni, deres lave slip-on med tyk sål og deres sneakers med plateau, ih, hvor laver de irriterende mange pæne ting for tiden. Mere om det i et andet indlæg.

LINKS: Brune ruskindsstøvler fra Gant – fås også i sort (1499 kroner – her), sorte støvler fra Gant med prikker på næsten (1499 kroner – her), Chelsea boot med foer fra Dr. Martens (1600 kroner – her), støvler fra Ganni – fås også i sort (2199 kroner – her), slip-ons med spænde fra Ganni og gummisål (1599 kroner – her), plateau-sneakers fra Ganni (2199 kroner – her), sorte ruskindsstøvler fra Tamaris – fås også i brun (699 kroner – her), ruskinds sneaker-støvler fra Tamaris (799 kroner – her), støvler med rågummisål fra Angulus (1299 kroner – her), mørkeblå ruskindsstøvler med gummisål fra Shoe The Bear (1200 kroner – her), brede Chelsea boots fra Clarks (899 kroner – her) og Støvler med frynser fra Angulus – kommer i fem farver (1299 kroner – her) (alle links er affiliate links)

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tøj: Ballon Ballon.