Tip: Aarhus Central Food Market.

Tøj: Ballon Ballon.

magasin-dunjakkeimg_6880img_6884

“Bliv mig fra livet med alt, hvad det har. Et lille lys inde i mig forsvinder, en lille nål mod ballon, der springer”, synger The Mind of 99 i sangen “Ballon / Ballon”, der er en af mine favoritter fra deres fremragende sangkatalog – og yderst fristende lige at citere rekvisitterne på billedet taget i betragtning.
Efter jeg så Michelle havde hapset den jakke jeg har på i sort (og på halv pris), måtte jeg selv lige slå vejen forbi Magasin. Der opdagede jeg så “uheldigt” nok, at de også havde jakken i min yndlings nuance af orange, og så kunne jeg selvfølgelig ikke vælge, specielt ikke nu hvor de var så billige. I kan nok næsten selv regne ud, hvad udfaldet blev.
Billederne er i øvrigt taget af skønne GoldenGhetto, der også fik poseret lidt med de grønne balloner.

TØJET: Jakke fra Magasin (600 kroner 300 kroner – lige her), uldnederdel fra & Other Stories, taske fra Polo by Ralph Lauren (her (affiliate)), Stan Smith-sneakers fra Adidas. Guldsmykkerne er fra LULU Copenhagen, Trine Tuxen og Olga Bonne for Pieces

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Aarhus Central Food Market.