Tip: Letz Sushi, Aarhus.

Tøj: Camouflage-jakke.

hellovintage-dkimg_7470img_7576bordeaux-armySidste gang HelloVintage holdte marked i Aarhus, fik jeg lov til at hapse den her jakke med hjem. Den er temmelig fin synes jeg og så er den ægte vintage fra det tyske militær. Markedet har faktisk ret mange af den her slags jakker, så hvis I er til den, så vil jeg klart anbefale jer at hoppe forbi markedet, der også har mange andre genbrugsgodter. Det næste HelloVintage-marked i København er i næste uge og i Aarhus næste forår.
Foruden min nye jakke, så er mine sneakers i læder også stadig ret nye. Jeg er blevet helt besat den farve til sko. For eksempel kunne støvler være rigtig cool, og det har jeg også haft engang, de er desværre bare slidt op. Men min favoritsko er og vil altid være sneakers, så flere i bordeaux ville klart være toppen – find sneakers i bordeaux og rød her.

TØJET: Jakke fra HelloVintage (gave), Skinzee jeans fra Diesel (find modellen her), uldbluse fra & Other Stories, bælte fra H&M, ko-patch på ærme fra Lala Berlin, uldhalstørklæde fra Wood Wood, lædersneakers fra Garment Project (mere om dem her) og taske fra Núnoo (mere om den her)

Sponsoreret indlæg. Egne holdninger.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Letz Sushi, Aarhus.