Room tour - inden jeg flytter igen.

Tøj: Leopard-jakke.

hm-leopard-jacket-jakkeimg_8138img_7961img_8121

Endelig kunne jeg hoppe i min nye leopard-jakke fra H&M. Det har været lidt af et virvar, da den første jeg modtog var defekt og jeg derfor måtte sende retur og bestille en ny. First world problems, I know, men det er bare så irriterende, når et køb ikke er slut “med det samme”. Men jeg er i hvert fald rigtig glad for den og dens oversize look. Det er lang tid siden, at jeg har erhvervet mig noget leopard – sidst var faktisk, da jeg købte et par Stan Smith i leopard, som jeg efter en kort eftermiddag desværre måtte sande var alt for store. Derfor var det desværre i et par matchende leopard-sneakers jeg kunne hoppe i til det her outfit, men i stedet mine gode gamle 1461’ere fra Dr. Martens. De er nu stadig fine – selvom de giver vabler, hvis man har dem på for længe 😉

TØJET: Jakke i leopard fra H&M, jakkesætsbukser fra & Other Stories, taske fra Markberg (her (gave), uldhalstørklæde fra Designers Remix (gave) og sko fra Dr. Martens (her)

Sponsoreret indlæg. Egne meninger.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Room tour - inden jeg flytter igen.