Room tour - inden jeg flytter igen.

Tøj: Leopard-jakke.

hm-leopard-jacket-jakkeimg_8138img_7961img_8121

Endelig kunne jeg hoppe i min nye leopard-jakke fra H&M. Det har været lidt af et virvar, da den første jeg modtog var defekt og jeg derfor måtte sende retur og bestille en ny. First world problems, I know, men det er bare så irriterende, når et køb ikke er slut “med det samme”. Men jeg er i hvert fald rigtig glad for den og dens oversize look. Det er lang tid siden, at jeg har erhvervet mig noget leopard – sidst var faktisk, da jeg købte et par Stan Smith i leopard, som jeg efter en kort eftermiddag desværre måtte sande var alt for store. Derfor var det desværre i et par matchende leopard-sneakers jeg kunne hoppe i til det her outfit, men i stedet mine gode gamle 1461’ere fra Dr. Martens. De er nu stadig fine – selvom de giver vabler, hvis man har dem på for længe 😉

TØJET: Jakke i leopard fra H&M, jakkesætsbukser fra & Other Stories, taske fra Markberg (her (gave), uldhalstørklæde fra Designers Remix (gave) og sko fra Dr. Martens (her)

Sponsoreret indlæg. Egne meninger.

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Room tour - inden jeg flytter igen.