Må eje: Alt fra Gannis kollektion.

Tøj: Orange jakke og bordeaux sneakers.

magasin-jakke-gucci-taske-garment-project-sneakersimg_7283img_7265garment-project-sko

Der er kommet nye yndlingssneakers til matriklen. Det er de bordeaux fra Garment Project som ses på billederne ovenfor. De er i læder og egentlig meget klassiske i deres form, men kvaliteten og farven gør, at jeg alligevel synes, at de alligevel stikker ud fra mængden. Jeg har haft dem på de sidste tre dage og jeg synes også, at de er ganske behagelige at gå i.
Som det nok har kunne ses på Instagram (nicofine) og Snapchat (nicofine89), så har siden i fredags befundet mig på Sjælland, og har lige en dag endnu inden jeg drager tilbage til Aarhus, hvor den står på speciale (skal ske), træning (forhåbentlig) og et enkelt blogevent (jaaae).
Forresten så synes jeg godt nok, at min udgroning er virkelig tydelig på billederne – synes slet ikke det ser så slemt ud i virkeligheden!? Jeg har simpelthen ikke fået taget mig sammen til at komme til frisøren, og når ens frisør er på Sjælland kræver det en del planlægning. Af samme årsag har jeg også først en tid om en måned, da hun ikke havde tid i denne omgang. Jeg når næsten at blive brunette inden!

TØJET: Jakke fra Magasin (her), uldbluse fra & Other Stories (her), mom jeans fra Topshop (her (affiliate)), bælte fra H&M (her), taske fra Gucci (lignende her (affiliate)) og sneakers fra Garment Project (gave)

 

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må eje: Alt fra Gannis kollektion.