Tip: 20 % rabat på sko hos Boozt i dag.

Tøj: På toppen af Frederiksbjerg.

frederiksbjerg-skoleimg_7118img_6951img_7159mille-taske-mysisters

Frederiksbjerg skole på Ingerslevs Boulevard i Aarhus åbnede i august i år og simpelthen blevet så smuk. Man får helt lyst til at gå i folkeskole igen. Alt fra den røde asfalt til de utallige niveauer og alternative legepladser. Som jeg snakkede med Pernille om, så bliver det også et fedt sted at hænge ud om sommeren eller nu, i den fine efterårssol.
På billederne har jeg måtte hoppe i mine vinterstøvler fra Dr. Martens, synes simpelthen det er blevet så koldt. Heldigvis knuselsker jeg de støvler, så det er så fordelen. Tasken på billederne er ny og en gave fra MySisters. Den er af mærket Núnoo, hedder Mille og har massere plads – den kan blandt andet rumme en 15″ bærbar. Jeg har allerede haft en del glæde af tasken, netop fordi den både kan have computer og kamera samtidig med, at den er pæn. Normalt ville jeg bruge et lædernet eller lignende til dette formål, så tasken her er i høj grad en opgradering. Find et link til tasken nedenfor – den findes også i sort og i glat skind.

TØJET: Jakke fra Magasin (600 kroner 300 kroner – lige her), kjole fra Acne, halstørklæde fra & Other Stories, støvler fra Dr. Martens (her (affiliate) og her) og Mille-taske fra MySisters (her (gave)). De forskellige guldsmykker er fra LULU Copenhagen, Trine Tuxen og Olga Bonne for Pieces

 photo FollowWithBloglovin_zpscc3b559d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: 20 % rabat på sko hos Boozt i dag.