Bloggen har fødselsdag: 7 år.

Nyt: Kenzo X H&M.

kenzo-x-hmimg_8248img_8181

Nej, jeg sov ikke ude foran H&M natten mellem onsdag og torsdag. Jeg hoppede faktisk bare kort forbi efter arbejde omkring klokken 11, altså tre timer efter åbningen, hvor jeg var så heldig, at alle de ting jeg havde haft i kikkerten stadig var tilbage. Det var åbenbart ikke de allermest eftertragtede ting jeg var interesseret i. Ovenfor ser I, hvad der røg med hjem, og en af de nærmeste dage kommer det outfitbilleder med en af de to items, så stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bloggen har fødselsdag: 7 år.