Nyt: Flot og billig læderjakke i sort.

Tøj: En kaffetår med dobbelt print.

uld-jakke-leopardimg_9444img_9414img_9441

I går var Michelle og jeg ude og spise frokost på et nyt spisested i Aarhus. Det hedder “Indo”, ligger på Vestergade og var super lækkert – smider lige nogle billeder og noget tekst op om stedet senere på ugen, for det fortjener helt sikkert at få et par ord med på vejen.
Outfitbillederne her bærer virkelig præg af, hvor meget jeg er pakket ind (læs: jeg ville gerne lige fortælle, at jeg ikke har taget fem kilo på i vægt, men blot fem kilo i tøj). Intet mindre end to uldtrøjer, jakke, hue, strømpebukser, bukser og vanter skulle der til, for at holde mig varm. Den eneste grund til, at jeg ikke også har halstørklæde på er, at jeg glemte det derhjemme, haha! Det er også derfor, at kaffen fra Bill’s måtte med på billederne, den varmede lidt!

TØJET: Jakke med leopardprint fra H&M (her), strik i beige uld fra & Other Stories (udsolgt online, fås i butikken), bukser fra H&M, taske fra By Malene Birger (her (affiliate)) og sneakers fra New Balance (her (affiliate))

2 kommentarer

 • Camilla

  Iiih hvor er din jakke fin! Men er den ikke kold nu? (spørger fordi jeg selv er en frossenpind)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Det er den faktisk ikke, fordi den jo er i “plastik” (som jeg plejer at kalde kunststof ;)) + at den er så stor, at der er plads til tusindvis af lag inden under 🙂 Jeg er nemlig selv en frossenpind, så tror jeg er en god målestok. I dag havde jeg faktisk kun en langærmet uldbluse på indenunder og jeg havde det rigeligt varmt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt: Flot og billig læderjakke i sort.