Nyt: Kenzo X H&M.

Tøj: Kenzo in action.

kenzo-x-hm-greenimg_8334img_8512

Det står lidt sløjt til med hyppigheden af blogindlæg for tiden, men for ikke at blive alt for distraheret i specialeskrivningen, er jeg nødt til at nedprioritere blog og andre SoMes en del. Jeg prøver at samle den slags lidt i klumper, så det ikke bliver for meget en overspringshandling, gerne en pause, ikke en overspringshandling. Det samme gælder praktiske ting og aftaler.
De her billeder er i øvrigt præcis en uge gamle. De blev taget sidste søndag, hvor jeg var ude og drikke kaffe med Nana. Vi endte med at måtte vi søge læ for det grusomme vejret i Musikhuset, hvor der heldigvis var lys nok til at skyde billeder. Måske den succes bliver gentaget i vinterkulden!

TØJET: Bluse fra Kenzo X H&M (her), uldbukser fra Bruuns Bazaar og guldsneakers fra New Balance (find dem her (affiliate))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt: Kenzo X H&M.