Tøj: Ganni-lignende strik.

Festivalforberedt.

mobilcover-power-bank-festivalimg_5840

Indlægget er sponsoreret af MOBILCOVERS.DK, der har leveret produkter til test

Festivalsæsonen er allerede i gang, og i år har jeg lovet mig selv at være velforberedt: Ny velbeskyttet telefon, massere af strøm og de rigtige kabler.
Inden årets allerførste festival, SPOT Festival, var det derfor målet at have disse ting klar. Det lykkedes. Jeg nåede, efter utrolig lang tids overvejelse, at købe en iPhone X – som jeg i øvrigt er virkelig glad for, den var uden tvivl det rigtige valg. Dette betød imidlertid også, at jeg skulle købe en masse nyt grej ved siden af, daa den har en helt anden form og bruger nogle helt andre kabler end min gamle iPhone 6S.
Først og fremmest skulle jeg købe et iPhone X PanzerGlass, hvor jeg gik efter det samme mærke som jeg havde på min gamle telefon, og som jeg var rigtig tilfreds med. Planserglasset er meget solidt, men svært at sætte på selv, eftersom at der er flere linjer og punkter, der skal passe perfekt, når det sættes på en iPhone X – det krævede lige nogle forsøg. Jeg valgte desuden et panserglas, der var særlig cover-venligt, hvilket indebærer at det ikke risikerer at bliver løftet, når du tager dit cover af og på din telefon.
Apropos cover, så skulle jeg naturligvis også have fingrene i et godt og solidt iPhone X cover. Jeg valgte et fra Adidas, der både havde en god tykkelse samt en foldbar og skridsikker rem på bagsiden. Eftersom iPhone X er lige til den store side i forhold til min lille hånd, er det en stor hjælp med remmen – specielt med tanke på festivalfestlighedernes mere ubetænksomme stunder. Et virkelig anbefalelsesværdigt cover.
Jeg manglede desuden også et kabel til SD-kort, således at jeg er i stand til at overføre billeder fra mit kamerakort direkte over på telefonen, uden at de skal igennem computeren først. Et meget specifikt kabel, der fungerer upåklageligt og som jeg bestemt ikke ville leve foruden.
Sidst men ikke mindst, skulle jeg købe en kraftig powerbank. Valget faldt en ZENS powerbank, der var neutral i designet, ikke så stor, heller ikke så dyr og kunne oplade min telefon flere gange. Powerbanken fra ZENS er på 7800 mAh (mAh er batterikapaciteten) og en iPhone X er på 2716 mAh, hvilket betyder. at powerbanken kan oplade min telefon cirka tre gange før den selv skal oplades igen.

På billederne: Originalt Apple lightning til SD-kort, case friendly panserglas til iPhone X, Adidas grip cover til iPhone X, adapter til jackstik med dobbelt lightning, så man kan høre musik og oplade samtidig (denne adapter er min egen og virker ikke optimalt, jeg søger derfor en ny – nogle anbefalinger?), samt genopladelig powerbank fra ZENS (se links til produkter i tekst eller kig forbi MOBILCOVERS.DK)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj: Ganni-lignende strik.