nicolines blog

Nicoline er 26 år, bor i Aarhus og har blogget siden 2009.

Nicoline og hendes blog
Min blog er en mode- og livsstilsblog spækket med alt fra outfits, modeuge, nye køb og events til mad, rejser, musik og tanker – alt sammen bakket op af store lækre billeder. Til dagligt studerer jeg cand. public på Aarhus Universitet og DMJX, men selvom jeg er studerende prioriterer jeg mode og livsstil højt i min hverdag.

Stil
En blanding af street, klassisk og “fashion”. Jeg kan godt lide kontraster: maskulint vs. feminint, klassisk vs. street, pasteller vs. sort, bløde vs. skarpe silhuetter, porøse vs. stive materialer, hvilket også kommer til udtryk i min garderobe.

Sponsorerede indlæg, gaver og affiliate links
Mine retningslinjer i forhold til sponsorede indlæg, gaver og affiliate er som følger:
– Jeg skriver, at et indlæg er sponsoreret, hvis jeg har fået penge, et gavekort eller et produkt for at skrive indlægget og at der foreligger en aftale med virksomheden herom
– Har jeg fået tilsendt et produkt i gave uden, der foreligger en aftale om omtale af produktet skriver jeg, at produktet er en gave: “(gave)”
– Har jeg mulighed for at tjene affiliate-kroner på et link jeg indsætter i en tekst angiver jeg det bagefter det pågældende link: “(affiliate)”
Ved andre tilfælde end ovenstående kan læserne derved trygt regne med, at der hverken er tale om sponsorater, gaver eller affiliate-aftaler.

English
Nicolines.com is a fashion and lifestyle blog packed with everything from outfits, the fashion week, new purchases and events to food, travel, music and thoughts – all presented with big appetizing images.